Vi booster salget og øger gæstetilfredsheden på hoteller og konferencecentre

Vi hjælper jer til at nå jeres salgsmål. Metoden er “sund fornuft” kombineret med konkrete mål og opfølgning. Her kan du ikke købe standardpakker. Vi samarbejder med jer og arbejder med et eneste fokus: Jeres bundlinje.

VI HAR ALLEREDE HJULPET DISSE HOTELLER TIL MERE SUCCES. SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG?

HOTELBOOSTER

Er det virkelig muligt for os at?....

• Øge omsætningen i restauranten med 10%?
• Tjene DKK 1 mio ekstra ved at sælge bedre værelser?
• 10-doble salget af sodavand i konferencelokalerne?
• Øge salget af executive-rooms 10% ved blot at justere i tilbudsmailen?
• Øge gæstetilfredsheden ved at være mere på gulvet?

Svaret til alle er ja, og jeg kan vise dig hvordan.

Det kan godt være det lyder meget overvældende, og i gør måske allerede rigtig meget rigtigt. Vi har allerede hjulpet mere end 100 hoteller i Danmark såvel som udlandet med at booste deres omsætning, så hvorfor skulle vi ikke også kunne hjælpe jer? 

Leon Birdi, Hotelbooster

5% EKSTRA

5% mersalg = en formue

Fem procent er måske ikke meget, tænker du. Det er for uambitiøst!

No way – det kommer an på hvordan du regner!

Fem procent højere omsætning giver de fleste hoteller 25-100% bedre bundlinie!

Til venstre ser du den positive konsekvens af hotelboosting.

Seks områder Hotelbooster hjælper dig med at vækste

Hotelbooster hjælper dig med at opnå små resultater. Vi hjælper dig og dine medarbejdere med at identificere alle de kontaktpunkter der kan optimeres.

Et smil her, et venligt nik der. Hjælp med bagagen og ud fra receptionsskranken i stedet for at pege.

Små ting der bliver til store forskelle.

Når det drejer sig om mersalg er metoden den samme. 50 kroner her og 100 kroner der.

Efter en måned eller et år: Revolution der føles som evolution.

1. Øg bundlinjen

Det er egentlig ret enkelt: Flere glade gæster der kommer igen – og anbefaler dig til andre. Højere omsætning pr. gæst som betyder at du tjener flere penge med det samme.

Sammenholder du dette med en forbedret salgsindsats og en optimeret bookingfase er du på vej til at tjene mange flere penge.

Det bedste er er, at disse indsatser ikke kræver nye investeringer. Du arbejder blot anderledes! I gennemsnit finder vi en million mere i omsætning på et hotel der omsætter for 20 mio!

…og det svarer til et forøget DB på over DKK 500.000. Det lyder vildt – men sådan er det! Det er ikke nemt, det sker ikke på en uge – men der ligger flere penge og venter på jer end du kan forestille dig!

2. Boost salget

Hotelbooster optimerer dit salg – fra første kontakt med gæsten til afrejsen. Du ved godt, at du kan sælge et bedre værelse til en højere pris til nogle af dine gæster… Men gør I det? Systematisk? Du ved også, at en enkelt mineralvand til hver gæst kan betyde hundrede af tusinder ekstra på bundlinien… Men gør I en ærlig indsats? Hver dag? Hver gang? Hvad er forskellen på “ofte” og “altid”? For nogle er det millioner!“

Stop The Shopper...

Du elsker at høre telefonen ringe med forespørgsler og bookinger. Du synes også at det er dejligt at se alle de bookinger der automatisk kommer ind fra Internettet. …men er det hele under 100% kontrol? Har I en plan for at lukke ordren, så kunden ikke shopper videre og booker et værelse hos konkurrenten?

Vi har erfaring med at systematisere hele bookingprocessen – så I får mest muligt ud af de opringninger og mails I modtager. Tro os: Forskellen er stor!

3. Boost din service

Det at yde service af høj kvalitet er ikke noget vi alle er født til at kunne – men vi kan lære det meste. Hotelbooster hjælper dig med at sætte realistiske og værdiskabende mål for servicen.

Det sker efter nøjagtigt de samme principper som I benytter når housekeeping eksempelvis sætter mål for hvor lang tid det må tage at klargøre et værelse.

Vi hører ofte at “…man ikke kan sætte mål for noget der er så diffust som service”. Intet er mere forkert. Det er muligt – men det er en anden måde at sætte mål på. Så har du en plan? Du har sikkert en plan for dine servicemålinger – men er der en plan for præcist hvad den enkelte medarbejder og leder skal foretage sig for at I sammen når målet?

4. Gladere gæster

Tilfredse gæster bruger flere penge. De bliver længere og kommer tilbage. Fantastisk! Men tilfredse gæster er ikke nok – det har dine konkurrenter jo også.

Alle studier viser, at 80% tilfredshed ikke er nok. For 80% gæstetilfredshed er lige præcis gennemsnittet af danske hotellers tilfredshedsmålinger.

Først når gæstetilfredsheden overstiger 90% begynder du for alvor at mærke loyaliteten øges. Først da får du markant flere gæster. Hvad siger man om dig på tripadvisor.com? Hvad siger jeres egne målinger? Vi arbejder hårdt og målrettet på at øge jeres gæsteservice på hele hotellet!

5. Flere gæster

Nøglen til en sund økonomi er glade gæster der kommer tilbage igen og igen. Vi lærer jer at få flere returnerende gæster. Det der afgør hvor mange returnerende gæster du får er to ting:

Den oplevede service – og jeres målrettede opfølgning. Vi hjælper jer med at få struktur på såvel den excellente service og den vigtige opfølgning. Det kræver måske mindre energi end du tror…

6. Motivation

Manualer og præsentationer er ikke nok. Vi der arbejder hos Hotelbooster® ved at det er mennesker der bedst påvirker andre mennesker til at yde mere.

Derfor arbejder vi målrettet med at motivere dig og dine kolleger til at arbejde med at udvikle jeres hotel.Når I er kommet godt i gang med arbejdet introducerer vi jer for vores bog, videoer, online kursus og andre værktøjer.

Men vores konsulent er det der rykker – ikke en stak manualer og en tyk bog – det er blot til inspiration. Vores undervisning er motiverende, fordi vi taler jeres sprog. Vi er ikke teoretiske, men direkte, let forståelige og positivt provokerende!

Er du klar til at gå igang med Hotelbooster?

Vi har mange års erfaring i at sammensætte et målrettet og resultatgivende undervisningsforløb for jer. Uanset om det er to receptionister på det lille byhotel eller 500 ansatte i en stor kæde, er vi klar til opgaven.

Vi er specialister i at gøre restauranter, caféer, hoteller, museer og andre virksomheder i oplevelsesindustrien bedre til at sælge mere – og til at yde den bedste service.

Kontakt os og lad os drøfte mulighederne. Det koster kun en kop kaffe!

Ring direkte til Leon Birdi på 26 71 67 30 eller send en mail til leon@hotelbooster.com