En af Danmarks absolut dygtigste undervisere inden for forretnings-udvikling og salg.

Leon Birdi er anerkendt som én af Danmarks absolut dygtigste undervisere inden for forretningsudvikling. Han er uddannet fra konsulentfirmaet Cultivator og har fået sine erfaringer hos bla. Avis Biludlejning og en række it-virksomheder.

Vort fokus er at hjælpe virksomheder med at nå deres salgsmål til tiden.

Salg er en vanskelig proces, og det er svært at vide, hvor man skal starte. Du har sikkert brugt masser af tid på at undersøge forskellige salgsstrategier, ringet canvas, sendt masser af emails, og måske endda postet på de sociale medier. Men alligevel er det som om der ikke rigtig kommer skub i salget.

Oftest er det ikke selve strategien der er noget galt med hos de virksomheder vi hjælper. Faktisk blander vi os slet ikke i jeres produkter eller strategi. Det forventer vi at I har styr på.

Men typisk går mange glip af forretning på grund af menneskelige faktorer, som kan være vanskelige at identificere i hverdagen. Her hjælper vi med at finde årsagerne til at I ikke altid når jeres salgsmål.

Herefter hjælper vi med at sætte nye mål, lægge konkrete handlingsplaner, at træne og give feedback indtil den nye adfærd er implementeret.

Salgstræning der virker

Planen er på plads når du vælger Leon Birdi

Planen er på plads. Ofte er kultur og adfærd ikke. Vi tilfører den viden og motivation der skal til for at I kommer i mål. Hvis kulturen driller, kan vi hjælpe med at påvirke organisationens meninger og holdninger, så I nemmere kommer videre.

Du får konkrete anbefalinger til hvordan I kommer i mål – og vi hjælper dig til at justere, eksekvere og justere igen. Vi er specialister i at afkode planer og omsætte dem til konkrete handlinger. Måden vi gør det på, er at vi motiverer, træner, følger op og justerer adfærd og holdninger indtil handlingerne bliver en del af jeres kultur.

Vi blander os ikke i din strategi – til gengæld puffer vi til jeres kultur – og til jeres adfærd – indtil kulturen understøtter strategien optimalt.

Leon birdi forelæsnings billede
Anerkendt underviser i salg og virksomhedsoptimering

Hvem er Leon Birdi? 

Jeg har været sælger siden 1988, hvor jeg blev ansat som sælger i et IT-firma. Og jeg kunne intet i starten.

Jeg begik en masse fejl. Brugte for lidt tid på selve salget, og talte for meget i stedet. Og så var jeg bange for at tale pris med kunden.

Senere blev jeg uddannet fra konsulentfirmaet Cultivator, hvor jeg lærte alt om at strukturere og udvikle salgsarbejdet.

Siden da har jeg arbejdet med salg, salgsundervisning og forretningsudvikling for bl.a. Atea, Legoland, Carlsberg, Finansministeriet, Arp-Hansen Hotel Group og andre handelsvirksomheder.

Her har jeg udviklet og forfinet mine salgsværktøjer. Og det er netop de værktøjer, som jeg selv bruger hver dag, som jeg kan implementere i jeres virksomhed.

Det siger kunderne om Leon Birdi

Hør hvordan Leon de sidste mange år har løftet mennesker og virksomheder til et højere niveau med salgstræning, foredrag og kurser.

"Hvis du leder efter en der kan sætte salg på formel, så kan jeg varmt anbefale Leon. Vi bruger Leons online kursus til løbende at udfordre vores salgsproces og resultatet er tydeligt – langt flere nye kundemøder og dermed flere ordrer."

Nils Mandrup

Founder & CEO

"Jeg troede, at jeg var en god sælger. Men jeg vidste at jeg kunne optimere noget… Så med Salesbooster’s Online Kursus har vi fået flere møder - og vi er blevet endnu bedre til at  lukke nye kunder. Det bedste jeg har lært er strukturen og de små tips der gør, at kunden ser mere på værdi end på pris."

Christian Brauner

Founder & CEO

"Leon har igennem de sidste 5 år været en helt essentiel del af min udviklingen inden for salg. Med alt fra 1:1 coaching og pladser til foredrag kan jeg kun takke Leon for alt det jeg ved om salg den dag i dag."

Niclas Lundsgaard

CEO - GrowthMate.dk

"Mit team og jeg deltog i et af Leons salgskurser, og det var fantastisk.

Hans engagerende undervisningsstil og praktiske tilgang har virkelig forbedret vores salgsevner over hele linjen."

Charlotte Petersen

Salgschef

"Leon Birdi hjalp os med at øge vores salg med 25% på kun 3 måneder. Han er en fremragende salgskonsulent med en imponerende viden og færdigheder." 

Niels Jensen

Direktør

"Salesbooster online salgskursus har været noget af en øjenåbner for os. Ligesom vi gik og troede, at det med salg da selvfølgelig lå på rygmarven, blev vi klogere. Salgsbooster online salgskursus har både givet os ny viden og genoplivet hvor godt, det kan være, at arbejde struktureret med sit salg og have styr på sine budgetter. "

Christian Nygaard

Direktør

1:1 skræddersyet forløb med salgstræning

Få et skræddersyet forløb til netop dine udfordringer med salg og mersalg

Gør dine medarbejdere til markant dygtigere sælgere og opnå de salgsmål som i har besluttet i virksomheden. Vi hjælper jer med at nå disse mål, metoden er simple, "sund fornuft" kombineret med konkrete mål og opfølgning.

Hos får du ikke en færdig standardpakke Vi samarbejder med jer og arbejder med et eneste fokus: Jeres bundlinje. Det betyder, at du får effektiv, gennemsigtig og dedikeret sparring og træning. Vi siger tingene ligeud og hjælper jer med at eksekvere salget så resultaterne kommer.

Hør hvordan Leon Birdi kan hjælpe netop din virksomhed med at optimere salget markant.

Vil du gerne høre mere om hvordan Leon Birdi kan hjælpe netop din virksomhed med at optimere salget? Få et helt uforpligtende opkald fra Leon Birdi, med udgangspunkt i din virksomhed.