Gør dine medarbejdere til markant dygtigere sælgere og opnå de salgsmål som I har besluttet i virksomheden.

Vi hjælper jer til at nå jeres salgsmål. Metoden er “sund fornuft” kombineret med konkrete mål og opfølgning. Hos Salesboster kan du ikke købe standardpakker. Vi samarbejder med jer og arbejder med et eneste fokus: Jeres bundlinie.

Vi har arbejdet med nogle af de største i hele Danmark, og kan også hjælpe dig!

NÅ DINE SALGSMÅL MED SALESBOOSTER

Du står med dette dilemma...

Dine medarbejdere får ikke lukket de salg som de skal. De synes måske at konkurrencen er blevet hårdere. At kundernes købelyst er blevet mindre. At jeres priser er for høje. Eller at markxedet har ændret sig til det værre.

Værst af alt er...

Hvis I fortsætter i samme rille, ender det med, at I må nedjustere jeres salgsmål! En nedjustering betyder demotiverede medarbejdere. Den onde cirkel starter forfra og I få mere travlt end tidligere.

Der er en måde I kan undgå det

Med Salesbooster, som er et skræddersyet forløb til jeres virksomhed, lærer vi jer at sælge mere, allerede inden for få uger. Jeres medarbejdere bliver skarpere i kommunikationen og de kommer til at beherske alle elementerne i salget, med det resultat, at I får flere ordrer – til prisen.

Services

Nå dine salgsmål med "sund fornuft"

Metoden er “sund fornuft” kombineret med konkrete mål og opfølgning. Hos Salesboster kan du ikke købe standardpakker. Vi samarbejder med jer og arbejder med et eneste fokus: Jeres bundlinie.

Tilbudsprocessen

Vi hjælper jer med at få optimeret jeres tilbud og den måde I leverer og følger op på. De fleste tilbud er skrevet forkert - vi hjælper jer til at skrive sælgende tilbud med fokus på udbytte.

Struktureret salgsproces

Meget salg foregår uden en egentlig plan. Vi støtter jer i at sætte system i hele processen, fra nedbrydning af salgsmål til de rette spørgsmål

Fornyet motivation

Fornyet motivation og energi i hele salgsteamet - det er ofte en positiv bivirkning ved et træningsforløb. Der kommer fokus på opgaven og dermed gennemfører I flere salgsrelaterede opgaver i hverdagen.

Fokus på værdi - ikke pris

Mange sælgere kommer til at tale pris for tidligt. Vi lærer jer at holde dialogen på udbytte i meget lang tid - det medfører automatisk en større lukkerate, fordi værdien bliver tydeligere for kunden.

Indsigt i salgets faser

Hvad der får kunderne til at købe – og hvad der får dem til at afslå. Med dette forløb for du en bred indsigt i salgets forskellige faser og i hvordan du kan optimere alle elementerne i salget - fra mødebooking til gensalg.

Synlige resultater

I er ikke de første der kommer igennem vores Salesbooster forløb. I er ikke de første, der har behov for at optimere salget. Så vi skal nok hjælpe jer godt igennem.

SUCCES HISTORIER

Tag ikke bare vores ord for gode

Niclas Lundsgaard fra growth mate
"Leon har revolutioneret vores salgsproces med sin ekspertise og erfaring. Takket være hans kurser og 1 til 1 coaching igennem de seneste år, har vi øget vores salg markant og forbedret vores kundetilfredshed." 

Niclas Lundsgaard

GrowthMate - CEO

Leon birdi forelæsnings billede
Hør mere om vores kurser

Interesseret i et salgskursus der skaber resultater for dig og din virksomhed?

Har du nogle spørgsmål eller er du interesseret i forløbet, så udfyld formularen herunder.

Så ringer jeg dig op til en uforpligtende snak om, hvordan vi får gjort dig og dine medarbejdere til markant dygtigere sælgere.

Tak! Vi har modtaget din besked og vender tilbage så hurtigt som muligt til dig.
Oops! Something went wrong while submitting the form.