Vi booster dit salg med vores inspirerende foredrag

Bliv provokeret til at tage stilling og til at handle. Leon Birdi er en af Danmarks mest efterspurgte konsulenter. Han rådgiver og underviser danske virksomheder i at booste deres bundlinje. Leon Birdi's foredrag om salg og service handler præcis om at hjælpe jer.

BOOST DIN OMSÆTNING - BOOST DIN KUNDESERVICE

Boost din omsætning med et foredrag om salgsoptimering

Bliv provokeret til at tage stilling og til at handle. Gør dig klar til et informativt foredrag om salgs- og serviceoptimering med Leon Birdi - du får indsigtsfulde tips fra en ekspert, der ved, hvad der skal til for at forvandle godt til fantastisk.

Leon Birdi er en af Danmarks mest efterspurgte konsulenter. Han rådgiver og underviser danske virksomheder i at booste deres bundlinje. Han er blogger og forfatter – og udgiver podcasten “Sælg For Helvede” som er en af Danmarks mest populære podcasts. Leon Birdis foredrag om salg og service handler præcis om at hjælpe jer.

FOREDRAG DER VISER RESULTATER

Når du booker Leon til et foredrag om salg, får du tre ting:

Uanset om du er en erfaren virksomhedsejer, der leder efter et nyt perspektiv eller tager dine første skridt i iværksætteri, vil dette foredrag hjælpe dig med at kickstarte dine drømme. Hvert foredrag er fyldt med inspiration, praktiske råd og vigtige indsigter, der vil hjælpe med at gøre det nemmere at sælge end nogensinde før.

  • En dialog om jeres muligheder for at sælge lidt mere

  • Et målrettet, nærværende foredrag om præcis jeres situation og de muligheder I har for at justere.

  • Opfølgning og værktøjer der puffer jer venligt mod at justere adfærd efterfølgende.

Mind the gap!

Når der er forskel på mål og resultat, er det ofte mindre justeringer der skal til. Der er et gab.

Det kan være en øget sælgerindsats, en bedre service i et givet kontaktpunkt eller en lille justering i adfærden hos en gruppe medarbejdere – og ledere.

Leon Birdis foredrag handler præcis om at hjælpe jer til at lukke dette gab.

Tjekliste - før du booker foredrag

For at foredraget ikke bare bliver en erstatning for en tur i biografen, anbefaler vi at du undersøger om du får:

✓  En grundig behovsanalyse
✓  En tilpasning til jeres firma, produkter og kunder
✓  Tid til reflektion og planlægning
✓  En video med highlights = langvarig værdi
✓  Dialog med personlig kontakt
✓  Opfølgning til ledelsen så I får resultater efterfølgende
✓  Adgang til relevante værktøjer online

Foredrag om salg

Nespressoficering – Sælg dit billige produkt dyrt

Sælg dit billige produkt dyrt – og boost bundlinjen. Din vare er hamrende uinteressant! Men kundens oplevelse derimode – den er alt! I dette provokerende foredrag får din organisation konkrete input som gør at i kan øge den samlede værdi for kunden. I får helt enkle og oversete ting at arbejde med fra i morgen.

Mersalg der booster bundlinjen

Mange virksomheder kan øge bundlinjen betragteligt ved blot at booste toplinjen med få procent. Det kan have en overraskende effekt på bundlinjen. Endnu flere virksomheder kan øge værdien af kunderne ved blot at implementere små, nemme – men vigtige servicefremmende handlinger i alle kontaktpunkter med kunderne. På dette foredrag får I alle de gode tips – som I ikke kan lade være med at implementere…

Sådan konverterer du flere inbound henvendelser

Kundeemnerne henvender sig via mail og telefon – men får du konverteret dem til købende kunder? På dette foredrag får du et indblik i de typiske fejl som mange begår. Det kan fx være at svare for sent – og forkert. Du får konkrete ideer til at booste din hitrate, så du sælger til flere. Det bliver ikke kedeligt!

1. Jeg ved hvad jeg taler om

Min første salgsopgave fik jeg en dag i 1988. Dengang var jeg mødebooker for Codan Forsikring. Siden har jeg solgt IT, software, konsulentydelser. Jeg har solgt vin, tøj og printere. Jeg har arbejdet som sælger, mødebooker og salgskoordinator. Jeg har været salgschef og virksomhedsejer. Så jeg ved præcis hvordan det føles….

2. Jeg er ærlig!

Du vil ikke stryges med hårene, vel? Du vil gerne have en ærlig foredragsholder, som giver jer noget at tænke over. En som ikke gør svære ting enkle. Jeg siger altid min mening – så du får noget ud af foredraget, som gør dig rigere. Book dit næste foredrag om salg eller service – dine medarbejdere vil takke dig!

3. Intet konsulentsprog

Jeg taler dansk. Min stil er direkte. Jeg går tæt på. Du får ikke lov at falde hen – og alle forstår hvad jeg siger, både manden i kedeldragten, assistenten i nederdel og jakkesættet på kontoret.

4. Du får værdi – ikke ord

Et foredrag om salg er ikke underholdning. Hvis det er det du søger, så ring til Wahlmanns – de har styr på at underholde. Jeg leverer inspiration der bliver til justeret adfærd, så I opnår bedre resultater – også selv om det blot er et kort foredrag.

5. Jeg er levende og medievant

Jeg har flere års erfaring med at lave videoer og podcasts. Gennem flere år har jeg været fast gæst hos TV2 og i radio. Her er ingen tøven, kiggen ned og “æhh’er”. Jeg leverer varen professionelt og menneskeligt – uden at være en talende robot. Jeg er på og ved hvor jeg er – hele tiden.

6. Deltagerne får mere i længere tid

Foredraget slutter – men det behøver indlæringen ikke at gøre. Mine foredrag har indbygget en kort video som alle deltagere efterfølgende får et link til. Videoen opsummerer pointerne fra foredraget- og er tilpasset jeres foredrag. På den måde lever inspirationen længe – og du får mere ud af foredraget.

7. Du får garanti

Book mig blot. Er du utilfreds med foredraget kommer der ingen faktura.

8. De bruger mig alle sammen

Teknologisk Institut. Fritz Hansen. Legoland. Carlsberg. Atea. Arp-Hansen Hotel Group. University College. Amino.

Det siger kunderne om Leon Birdi

Hør hvordan Leon de sidste mange år har løftet mennesker og virksomheder til et højere niveau med salgstræning, foredrag og kurser.

"Hvis du leder efter en der kan sætte salg på formel, så kan jeg varmt anbefale Leon. Vi bruger Leons online kursus til løbende at udfordre vores salgsproces og resultatet er tydeligt – langt flere nye kundemøder og dermed flere ordrer."

Nils Mandrup

Founder & CEO

"Jeg troede, at jeg var en god sælger. Men jeg vidste at jeg kunne optimere noget… Så med Salesbooster’s Online Kursus har vi fået flere møder - og vi er blevet endnu bedre til at  lukke nye kunder. Det bedste jeg har lært er strukturen og de små tips der gør, at kunden ser mere på værdi end på pris."

Christian Brauner

Founder & CEO

"Leon har igennem de sidste 5 år været en helt essentiel del af min udviklingen inden for salg. Med alt fra 1:1 coaching og pladser til foredrag kan jeg kun takke Leon for alt det jeg ved om salg den dag i dag."

Niclas Lundsgaard

CEO - GrowthMate.dk

"Mit team og jeg deltog i et af Leons salgskurser, og det var fantastisk.

Hans engagerende undervisningsstil og praktiske tilgang har virkelig forbedret vores salgsevner over hele linjen."

Charlotte Petersen

Salgschef

"Leon Birdi hjalp os med at øge vores salg med 25% på kun 3 måneder. Han er en fremragende salgskonsulent med en imponerende viden og færdigheder." 

Niels Jensen

Direktør

"Salesbooster online salgskursus har været noget af en øjenåbner for os. Ligesom vi gik og troede, at det med salg da selvfølgelig lå på rygmarven, blev vi klogere. Salgsbooster online salgskursus har både givet os ny viden og genoplivet hvor godt, det kan være, at arbejde struktureret med sit salg og have styr på sine budgetter. "

Christian Nygaard

Direktør