Har du brug for effektiv og personlig sparring om dit salgsarbejde?

Så book en time eller en dag online salgstræning – eller hvad der passer dig. Jeg tager 100% udgangspunkt i dig, din situation, dine produkter og din virksomhed. Du får altså en målrettet og præcist doseret sparring – og du skal ikke bruge tid på transport, frokostbuffet eller emner som ikke er vigtige for dig.

VI HAR ALLEREDE HJULLPET DISSE VIRKSOMHEDER TIL MERE SUCCES. SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG?

Det kan jeg gøre for dit salgsarbejde

Jeg kan booste dit salg på mange fronter. Her er en oversigt over de emner, som de fleste kunder efterspørger:

Mødebooking, social selling, mersalg, gensalg, BALA, mødets faser, åbne og lukkede spørgsmål, planlægning af salget, overblik over kundens købscenter, konvertering af leads, svartider og screening af kunder.

Jeg hjælper dig ikke kun med at tiltrække nye kunder – for en vigtig del af salget er at fastholde og udvikle samarbejdet med kunderne. Det betyder at du også kan få sparring der hjælper dig til at:

Yde den bedste kundeservice, forebygge og behandle klager, følge op på kunder, styrke relationen til kunden og kommunikere mere effektivt, for at få kunderne til at opleve den bedst mulige service.

Tak for din besked. Vi vender tilbage så hurtig som muligt.
Der er sket en fejl. Prøv igen.
FIND DEN BEDSTE LØSNING

Bliv bedre lynhurtigt - 100% fokus på din egen udvikling. Online.

1 TIMES TRÆNING
1800
ekskl. moms.
Personlig sparing og træning
Fokus på din situation
Adgang til alt materiale
BOOK LEON NU
4 TIMERS TRÆNING
6000
ekskl. moms
Personlig sparing og træning
Fokus på din situation
Adgang til alt materiale
Support efter træning
BOOK LEON NU
2 TIMERS TRÆNING
3200
ekskl. moms
Personlig sparring og træning
Fokus på din situation
Adgang til alt materiale
BOOK LEON NU

Klar til at booste dit salg?

Vælg den pakke online salgstræning der passer dig bedst ovenfor – eller kontakt mig på leon@birdi.dk for at høre mere. Du kan også ringe direkte til mig på telefon +45 26 71 67 30 og få en snak om dine muligheder.

Hvordan virker online salgstræning?

Til forskel fra et online kursus med videoer og materiale, er online træning i salg målrettet dig. Kurset kan vare en time eller flere dage afhængig af hvor mange emner vi skal træne. Jeg anbefaler at hvert modul har en varighed på en til to timer. Booker du fx fire timer, bør de gennemføres som to gange to timer.

Det giver den bedste effekt, fordi du har mulighed for at træne mellem modulerne – og fordi det er svært at bevare koncentrationen i længere tid via Zoom, Teams eller Skype. Mellem modulerne aftaler vi typisk de områder du skal øve.

På næste modul følger vi op. På den måde kommer du et vigtigt skridt videre for hvert modul.

De temaer som mine kunder typisk øver mellem modulerne er: Lukketeknik, spørgeteknik, brugen af BALA, lukketeknik, indvendingsbehandling, at undgå at tale pris, forhandling, at sælge uden tilbud osv.

Ud over den direkte kontakt på fx Zoom eller Teams, får du naturligvis adgang til det uddannelsemateriale jeg har udarbejdet gennem de seneste mange år, så du er aldrig alene med dine salgsopgaver.

Hør hvordan Leon Birdi kan hjælpe netop din virksomhed med at optimere salget markant.

Vil du gerne høre mere om hvordan Leon Birdi kan hjælpe netop din virksomhed med at optimere salget? Få et helt uforpligtende opkald fra Leon Birdi, med udgangspunkt i din virksomhed.