Bæredygtigt salg

ESG. Bæredygtighed. Grønne løsninger... Den moderne sælger skal ikke bare sælge på ydelse og pris. På dette kursus lærer du at sælge ved at fokusere på parametre som ikke alle ser værdien af ved første øjekast.

Sådan øger du salget af bæredygtige produkter og ydelser.

Du kender sikkert situationen hvor du står med et produkt som er langt mere bæredygtigt eller grønt end konkurrentens. Det kan være en maskine, et food-produkt eller en ingrediens.

På den ene side er det tydeligt at dit produkt er godt for miljø og klima. På den anden side er prisen højere end det traditionelle alternativ.

På dette kursus lærer du at sælge bæredygtigt - eller grønt om du vil.

Du lærer at argumentere med udgangspunkt i andet end pris og egenskaber.

Du lærer at afdække kundens behov med fokus på ESG - og at tilpasse din kommunikation til kundens behov.

Kurset kombinerer altså det traditionelle salg med en moderne og mere holistisk tilgang end den traditionelle dialog om pris og umiddelbart udbytte.

Leon birdi forelæsnings billede
Hør mere om vores kurser

Kontakt Leon Birdi og hør hvordan han kan hjælpe netop dig og din virksomhed

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Det siger kunderne om Leon Birdi

Hør hvordan Leon de sidste mange år har løftet mennesker og virksomheder til et højere niveau med salgstræning, foredrag og kurser.

"Hvis du leder efter en der kan sætte salg på formel, så kan jeg varmt anbefale Leon. Vi bruger Leons online kursus til løbende at udfordre vores salgsproces og resultatet er tydeligt – langt flere nye kundemøder og dermed flere ordrer."

Nils Mandrup

Founder & CEO

"Jeg troede, at jeg var en god sælger. Men jeg vidste at jeg kunne optimere noget… Så med Salesbooster’s Online Kursus har vi fået flere møder - og vi er blevet endnu bedre til at  lukke nye kunder. Det bedste jeg har lært er strukturen og de små tips der gør, at kunden ser mere på værdi end på pris."

Christian Brauner

Founder & CEO

"Leon har igennem de sidste 5 år været en helt essentiel del af min udviklingen inden for salg. Med alt fra 1:1 coaching og pladser til foredrag kan jeg kun takke Leon for alt det jeg ved om salg den dag i dag."

Niclas Lundsgaard

CEO - GrowthMate.dk

"Mit team og jeg deltog i et af Leons salgskurser, og det var fantastisk.

Hans engagerende undervisningsstil og praktiske tilgang har virkelig forbedret vores salgsevner over hele linjen."

Charlotte Petersen

Salgschef

"Leon Birdi hjalp os med at øge vores salg med 25% på kun 3 måneder. Han er en fremragende salgskonsulent med en imponerende viden og færdigheder." 

Niels Jensen

Direktør

"Salesbooster online salgskursus har været noget af en øjenåbner for os. Ligesom vi gik og troede, at det med salg da selvfølgelig lå på rygmarven, blev vi klogere. Salgsbooster online salgskursus har både givet os ny viden og genoplivet hvor godt, det kan være, at arbejde struktureret med sit salg og have styr på sine budgetter. "

Christian Nygaard

Direktør