Konverter flere leads

Dette kursus vil lære dig, hvordan du kan øge hitraten på kundeemner, der kontakter dig, og få større succes med social selling.

Boost hitraten på de kundeemner der kontakter dig

Dette kursus vil lære dig, hvordan du kan øge hitraten på kundeemner, der kontakter dig, og få større succes med social selling. Du vil lære at screene indgående leads på en effektiv måde for at frigøre mere tid til de vigtige opgaver.

Ved at droppe tilbudsgivningen og i stedet fokusere på at konvertere flere emner til købende kunder, vil du kunne sælge hurtigere og mere effektivt. Vi vil også gennemgå, hvordan du kan nedbringe svartiden uden at gå på kompromis med kvaliteten af dine svar.

Dette kursus vil give dig de nødvendige færdigheder til at maksimere salget og øge succesraten med de kundeemner, der kommer til dig.

  • Der kommer emner fra Social Selling – sådan sælger du mere til dem
  • Lær at screene indgående leads så du frigør tid til de vigtige
  • Sælg hurtigere – drop tilbudsgivningen
  • Konverter flere emner til købende kunder
  • Svartiden skal ned – kvaliteten skal op. Sådan gør du

Leon birdi forelæsnings billede
Hør mere om vores kurser

Kontakt Leon Birdi og hør hvordan han kan hjælpe netop dig og din virksomhed

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Det siger kunderne om Leon Birdi

Hør hvordan Leon de sidste mange år har løftet mennesker og virksomheder til et højere niveau med salgstræning, foredrag og kurser.

"Hvis du leder efter en der kan sætte salg på formel, så kan jeg varmt anbefale Leon. Vi bruger Leons online kursus til løbende at udfordre vores salgsproces og resultatet er tydeligt – langt flere nye kundemøder og dermed flere ordrer."

Nils Mandrup

Founder & CEO

"Jeg troede, at jeg var en god sælger. Men jeg vidste at jeg kunne optimere noget… Så med Salesbooster’s Online Kursus har vi fået flere møder - og vi er blevet endnu bedre til at  lukke nye kunder. Det bedste jeg har lært er strukturen og de små tips der gør, at kunden ser mere på værdi end på pris."

Christian Brauner

Founder & CEO

"Leon har igennem de sidste 5 år været en helt essentiel del af min udviklingen inden for salg. Med alt fra 1:1 coaching og pladser til foredrag kan jeg kun takke Leon for alt det jeg ved om salg den dag i dag."

Niclas Lundsgaard

CEO - GrowthMate.dk

"Mit team og jeg deltog i et af Leons salgskurser, og det var fantastisk.

Hans engagerende undervisningsstil og praktiske tilgang har virkelig forbedret vores salgsevner over hele linjen."

Charlotte Petersen

Salgschef

"Leon Birdi hjalp os med at øge vores salg med 25% på kun 3 måneder. Han er en fremragende salgskonsulent med en imponerende viden og færdigheder." 

Niels Jensen

Direktør

"Salesbooster online salgskursus har været noget af en øjenåbner for os. Ligesom vi gik og troede, at det med salg da selvfølgelig lå på rygmarven, blev vi klogere. Salgsbooster online salgskursus har både givet os ny viden og genoplivet hvor godt, det kan være, at arbejde struktureret med sit salg og have styr på sine budgetter. "

Christian Nygaard

Direktør