Mødebooking

Dette kursus vil lære dig at finde nye kunder via telefonen ved at give dig færdigheder til effektiv mødebooking.

Mødebooking - Lær at finde nye kunder gennem telefonen.

Dette kursus vil lære dig at finde nye kunder via telefonen ved at give dig færdigheder til effektiv mødebooking. Vi vil se på, hvordan du kan strukturere din hverdag, så du har tid til at ringe til potentielle kunder, og hvordan du kan udarbejde det optimale manus til at skabe interesse og booke møder.

Vi vil også gennemgå indvendingsbehandling, så du kan håndtere modstand fra kunden og opbygge tillid. Derudover vil vi se på spørgeteknikker til at stille de rigtige spørgsmål og få mest muligt ud af samtalen. Endelig vil vi se på, hvordan du kan følge op på dine møder og sikre en fortsat interesse hos kunden.

Dette kursus vil give dig konkrete og praktiske værktøjer til at øge din kundebase og styrke dit salg gennem effektiv mødebooking.

  • Strukturering af din hverdag så du har tid til at ringe
  • Udarbejdelse af det optimale manus
  • At forebygge indvendinger
  • Indvendingsbehandling
  • Spørgeteknik
  • Opfølgning

Lyt til podcast-episoden om mødebooking...

Virker kold canvas stadig?

Ja - at foretage telefoncanvas kan virke som en skræmmende opgave for mange, men i  B2B-salg er det stadig en vigtig opgave. Mens digital marketing kan være effektivt, er telefoncanvas  en god og målrettet måde at opbygge relationer - og få nye kunder på.

Her er nogle af fordelene ved telefoncanvas:

Direkte kontakt med potentielle kunder

At foretage telefoncanvas giver dig mulighed for at få direkte kontakt med potentielle kunder. Markedsføring rammer bredt - telefoncanvas rammer præcist. Så det er en yderst effektiv måde at opbygge et forhold til kunderne på - og at lære mere om deres behov og udfordringer. Telefoncanvas kan også hjælpe med at identificere beslutningstagere og andre interessenter, der kan være vigtige for at gøre en handel.

En mulighed for at differentiere sig fra konkurrenterne

Mange virksomheder fokuserer på digital markedsføring, fx e-mail-kampagner og sociale medier og annoncering, men telefoncanvas giver dig mulighed for at differentiere dig fra konkurrenterne. Det er en mere personlig måde at kommunikere med potentielle kunder på og kan derfor hjælpe dig med at opbygge tillid og troværdighed.

Giver mulighed for at tilbyde skræddersyede løsninger

Telefoncanvas giver dig mulighed for at lære mere om kundernes behov og udfordringer og tilbyde skræddersyede løsninger, der passer til deres specifikke situation. Du får altså dybere viden om kunden tidligt i salgsprocessen. Dette kan hjælpe med at opbygge tillid og opnå en konkurrencefordel.

Øger muligheden for salg til højt relevante kunder

Telefoncanvas kan øge salgsmulighederne for din virksomhed, fordi du kan ramme præcist de firmaer, som du finder relevante. Selvom ikke alle kunder vil være interesserede i dit produkt eller din service, kan telefoncanvas give dig mulighed for at identificere potentielle kunder og tilbyde dem noget, de måske ikke har overvejet før.

Hjælper med at bygge relationer

At foretage telefoncanvas giver dig mulighed for at opbygge relationer med potentielle kunder og lære mere om deres behov og ønsker. Det er en mere personlig måde at kommunikere med kunderne på, og kan hjælpe med at skabe en loyal kundebase. I kombination med Linkedin, kan du altså knytte tætte bånd over tid. Dette vil i høj grad øge sandsynligheden for et møde og senere ordre. Det er ingen mirakelkur. Det er ikke nødvendigvis nemt, men vi guider dig godt igennem, så du oplever succes og fremdrift.

Leon birdi forelæsnings billede
Hør mere om vores kurser

Kontakt Leon Birdi og hør hvordan han kan hjælpe netop dig og din virksomhed

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Det siger kunderne om Leon Birdi

Hør hvordan Leon de sidste mange år har løftet mennesker og virksomheder til et højere niveau med salgstræning, foredrag og kurser.

"Hvis du leder efter en der kan sætte salg på formel, så kan jeg varmt anbefale Leon. Vi bruger Leons online kursus til løbende at udfordre vores salgsproces og resultatet er tydeligt – langt flere nye kundemøder og dermed flere ordrer."

Nils Mandrup

Founder & CEO

"Jeg troede, at jeg var en god sælger. Men jeg vidste at jeg kunne optimere noget… Så med Salesbooster’s Online Kursus har vi fået flere møder - og vi er blevet endnu bedre til at  lukke nye kunder. Det bedste jeg har lært er strukturen og de små tips der gør, at kunden ser mere på værdi end på pris."

Christian Brauner

Founder & CEO

"Leon har igennem de sidste 5 år været en helt essentiel del af min udviklingen inden for salg. Med alt fra 1:1 coaching og pladser til foredrag kan jeg kun takke Leon for alt det jeg ved om salg den dag i dag."

Niclas Lundsgaard

CEO - GrowthMate.dk

"Mit team og jeg deltog i et af Leons salgskurser, og det var fantastisk.

Hans engagerende undervisningsstil og praktiske tilgang har virkelig forbedret vores salgsevner over hele linjen."

Charlotte Petersen

Salgschef

"Leon Birdi hjalp os med at øge vores salg med 25% på kun 3 måneder. Han er en fremragende salgskonsulent med en imponerende viden og færdigheder." 

Niels Jensen

Direktør

"Salesbooster online salgskursus har været noget af en øjenåbner for os. Ligesom vi gik og troede, at det med salg da selvfølgelig lå på rygmarven, blev vi klogere. Salgsbooster online salgskursus har både givet os ny viden og genoplivet hvor godt, det kan være, at arbejde struktureret med sit salg og have styr på sine budgetter. "

Christian Nygaard

Direktør