Præsentationsteknik

Dette kursus vil give dig de konkrete værktøjer og viden, du har brug for til at kommunikere overbevisende og professionelt.

Du ved hvad du vil sige. Her får du konkret viden til måden du kan gøre det på, så du fremstår overbevisende og professionel.

Dette kursus vil give dig de konkrete værktøjer og viden, du har brug for til at kommunikere overbevisende og professionelt. Vi vil se på balancen mellem indhold og måde og hvordan du kan styre modtagerens oplevelse ved hjælp af "9 gode vaner".

Du vil lære, hvordan du kan give feedback, der er udviklende og positiv, og hvordan du kan bruge din stemme, kropssprog og bevægelser til at forbedre din kommunikation.

Vi vil også gennemgå, hvordan du kan opbygge dit indhold på en måde, der gør, at modtagerne køber dine ideer og forslag. Endelig vil vi se på, hvordan du kan styrke din gennemslagskraft og blive mere effektiv i dine kommunikationsevner.

Dette kursus vil give dig de værktøjer, du har brug for til at kommunikere mere overbevisende og opnå større succes i dine personlige og professionelle relationer.

  • Balancen mellem indhold og måde
  • Hvordan kan du styre modtagerens oplevelse ved hjælp af  ”9 gode vaner ?”
  • Hvordan giver du feedback som er udviklende og positiv ?
  • Stemme, kroppen og bevægelser – hvordan?
  • Hvordan bygger jeg mit indhold op, så de køber ideerne ?
  • Gennemslagskraft – sådan gør du

Leon birdi forelæsnings billede
Hør mere om vores kurser

Kontakt Leon Birdi og hør hvordan han kan hjælpe netop dig og din virksomhed

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Det siger kunderne om Leon Birdi

Hør hvordan Leon de sidste mange år har løftet mennesker og virksomheder til et højere niveau med salgstræning, foredrag og kurser.

"Hvis du leder efter en der kan sætte salg på formel, så kan jeg varmt anbefale Leon. Vi bruger Leons online kursus til løbende at udfordre vores salgsproces og resultatet er tydeligt – langt flere nye kundemøder og dermed flere ordrer."

Nils Mandrup

Founder & CEO

"Jeg troede, at jeg var en god sælger. Men jeg vidste at jeg kunne optimere noget… Så med Salesbooster’s Online Kursus har vi fået flere møder - og vi er blevet endnu bedre til at  lukke nye kunder. Det bedste jeg har lært er strukturen og de små tips der gør, at kunden ser mere på værdi end på pris."

Christian Brauner

Founder & CEO

"Leon har igennem de sidste 5 år været en helt essentiel del af min udviklingen inden for salg. Med alt fra 1:1 coaching og pladser til foredrag kan jeg kun takke Leon for alt det jeg ved om salg den dag i dag."

Niclas Lundsgaard

CEO - GrowthMate.dk

"Mit team og jeg deltog i et af Leons salgskurser, og det var fantastisk.

Hans engagerende undervisningsstil og praktiske tilgang har virkelig forbedret vores salgsevner over hele linjen."

Charlotte Petersen

Salgschef

"Leon Birdi hjalp os med at øge vores salg med 25% på kun 3 måneder. Han er en fremragende salgskonsulent med en imponerende viden og færdigheder." 

Niels Jensen

Direktør

"Salesbooster online salgskursus har været noget af en øjenåbner for os. Ligesom vi gik og troede, at det med salg da selvfølgelig lå på rygmarven, blev vi klogere. Salgsbooster online salgskursus har både givet os ny viden og genoplivet hvor godt, det kan være, at arbejde struktureret med sit salg og have styr på sine budgetter. "

Christian Nygaard

Direktør