Telefonsalg

Dette kursus vil lære dig, hvordan du kan optimere hele processen for salg pr. telefon - fra det første opkald til den vedligeholdende indsats.

Salg pr. telefon. Optimering af hele processen fra det første opkald til den vedligeholdende indsats.

Dette kursus vil lære dig, hvordan du kan optimere hele processen for salg pr. telefon - fra det første opkald til den vedligeholdende indsats. Vi vil se på, hvordan du kan planlægge dit salg ved at fastsætte mål og antal opkald pr. dag.

Derudover vil vi gennemgå samtalens forskellige faser, herunder introduktion, budskab og behovsaktivering, og hvordan du kan lukke ordren nu og her. Vi vil også se på, hvordan du kan følge op på samtaler for at opretholde og øge salget.

Dette kursus vil give dig værdifulde færdigheder og strategier til at forbedre din salgsproces pr. telefon, øge dit salg og din succesrate.

  • Planlægning – fra mål til antal opkald pr. dag
  • Samtalens faser (introduktion, budskab, behovsaktivering etc.)
  • At lukke ordren nu
  • Opfølgning

Leon birdi forelæsnings billede
Hør mere om vores kurser

Kontakt Leon Birdi og hør hvordan han kan hjælpe netop dig og din virksomhed

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Det siger kunderne om Leon Birdi

Hør hvordan Leon de sidste mange år har løftet mennesker og virksomheder til et højere niveau med salgstræning, foredrag og kurser.

"Hvis du leder efter en der kan sætte salg på formel, så kan jeg varmt anbefale Leon. Vi bruger Leons online kursus til løbende at udfordre vores salgsproces og resultatet er tydeligt – langt flere nye kundemøder og dermed flere ordrer."

Nils Mandrup

Founder & CEO

"Jeg troede, at jeg var en god sælger. Men jeg vidste at jeg kunne optimere noget… Så med Salesbooster’s Online Kursus har vi fået flere møder - og vi er blevet endnu bedre til at  lukke nye kunder. Det bedste jeg har lært er strukturen og de små tips der gør, at kunden ser mere på værdi end på pris."

Christian Brauner

Founder & CEO

"Leon har igennem de sidste 5 år været en helt essentiel del af min udviklingen inden for salg. Med alt fra 1:1 coaching og pladser til foredrag kan jeg kun takke Leon for alt det jeg ved om salg den dag i dag."

Niclas Lundsgaard

CEO - GrowthMate.dk

"Mit team og jeg deltog i et af Leons salgskurser, og det var fantastisk.

Hans engagerende undervisningsstil og praktiske tilgang har virkelig forbedret vores salgsevner over hele linjen."

Charlotte Petersen

Salgschef

"Leon Birdi hjalp os med at øge vores salg med 25% på kun 3 måneder. Han er en fremragende salgskonsulent med en imponerende viden og færdigheder." 

Niels Jensen

Direktør

"Salesbooster online salgskursus har været noget af en øjenåbner for os. Ligesom vi gik og troede, at det med salg da selvfølgelig lå på rygmarven, blev vi klogere. Salgsbooster online salgskursus har både givet os ny viden og genoplivet hvor godt, det kan være, at arbejde struktureret med sit salg og have styr på sine budgetter. "

Christian Nygaard

Direktør