Den Moderne Salgstragt

Skrevet af: 
Leon Birdi
27/3/2023
Del dette indlæg

Er du en moderne sælger?

Eller tror du stadig at salgstrappen og kold canvas er eneste vej til Porsche og succes?

I denne episode kan du høre Leif Carlsen - aka Mr. Social Selling aka Mr Linkedin - og jeg tale om den moderne salgstragt - som ikke er en tragt men snarere et "Y".

Hør om hvordan du kan måle effekten af dit salgarbejde - også når du podcaster, blogger eller tweeter dig til flere kunder.

Lyt med når vi taler om det nye salgsvåben Linkedin, der både hjælper dig med at skyde med spredehagl og med kikkertsigte alt efter dit behov for at ramme den rette kunde.

Inden du lytter til denne episode, så overvej hvorfor du stadig ikke er kommet rigtigt i gang med social selling.

Er det fordi din ledelse tøver? Er det fordi du er bange for at stille dig op og skyde videoer ud mod markedet på Facebook og Linkedin? Eller er det fordi du ikke mener du kan skrive? Eller fordi du ikke mener at lige præcis dit produkt er interessant for andre?

Så lad mig foreslå dig en ting: Kom i gang! Vær ikke bange for at fejle. Hav mere respekt for den store risiko du løber ved at lade konkurrenterne sejle dig agterud mens du står på kajen og fintænker...

Lyt med - og sæt i gang!Her er masser af gode minutter med gratis salgsinspiration - gratis salgstræning der er lige til at bruge.God fornøjelse og tak fordi du lytter med :-)