Er du den gammeldags sælgertype? Bliv reddet nu!

Skrevet af: 
Leon Birdi
12/4/2023
Del dette indlæg

Salg er ikke som i gamle dage.

Jo, du kan da stadig dukke uanmeldt op og sælge. Det skal jeg faktisk undervise en af mine kunder i om et par uger.

Og du kan osse ringe og booke møder - det underviste jeg i sidste uge - og det virkede sgu!

Men du må ikke tro, at det er sådan man gør - og kun sådan. For den moderne sælger er kun moderne, når han følger med tiden. Væk er hestevogn, fax og helsides annoncer - for de fleste. Nu skal du være smart - og det kan du sagtens være, uden af være hipster eller spise speltpasta.

Du kan være smart ved at balancere det der virkede og stadig virker, med det som du måske ikke har helt styr på endnu.

Derfor vil jeg for anden gang introducere dig til "Den Moderne Sælger" som du kan lytte til i min seneste podcastepisode. Jeg har igen allieret mig med Leif Carlsen fra Social Selling Company - og sammen giver vi dig en masse konkrete salgstips.

Lyt med og få råd der gør dig til en bedre sælger :-)