Sælg med podcast?

Skrevet af: 
Leon Birdi
30/3/2023
Del dette indlæg

Sælg - uden at sælge.

Ja: "Sælg - med Podcast" - det er payoff'et (ka' man skrive det?) på mit seneste projekt "Millionsalg med Podcast". Inden du stopper - fordi du tænker at dette ikke er noget for dig - så tjek lige om de tre følgende sætninger, er nogen du kan sige "ja" til:

  1. Jeg synes, at salg er sjovt - men jeg vil gerne have flere leads
  2. Jeg burde være bedre til at gøre mig synlig på de sociale medier
  3. Jeg har en viden, som andre efterspørger

Stadig her? OK. Så hør engang...

Vi sælgere må gerne være dovne

De fleste sælgere jeg har mødt - og det er mange - vil på den ene side gerne give den en skalle. Kontakte kunder. Holde møder. Gennemføre tilbuds- og forhandlingsfasen. Lukke ordrer. Men vi kan også godt lidt, det jeg kalder quick wins. Den hurtige ordre, der lige dumpede ind. Den lille sag, der pludselig voksede sig stor - og medførte, at vi nåede budgettet for kvartalet.

Det jeg er ved at indføre dig i, kære sælger, er at du skal interessere dig for andet end telefon, mails, banke på døren og skrive på Linkedin.

Du skal måske tilegne dig ny viden, som kan hjælpe dig med at sælge endnu mere. Med at blive mere kendt i din branche. Med at blive mere synlig i det rette forum.

Derfor vil jeg bare sikre mig, at du har den rette inspiration - og den kan du måske få ved at holde øje med mit "Millionsalg med Podcast" projekt. Ikke at du skal tilmelde dig og betale for det nødvendigvis. For projektet henvender sig udelukkende til rådgivere, der lever af at sælge deres viden.

Men fordi du - helt gratis - kan få en masse inspiration til at sælge mere. Og det får du på min nyeste podcast "Millionsalg etc."

Så hvis du allerede er fast lytter på "Sælg For Helvede" - så vil jeg bare henlede din opmærksomhed på den nye... Du finder den herunder - og på iTunes/Apple, Spotify og alle andre platforme.

Boost din podcast - og få mange lyttere

I denne episode 07 kan du høre om, hvordan du booster din egen podcast, så flest muligt lytter med - og så du får succes fra starten. Så hvis du er interesseret i podcastmediet, kan jeg kun anbefale dig at lytte med her også :-)